Frecventa – Puterea vibratiei personale (Penney Peirce)

0
(0)

Frecventa - Puterea vibratiei personale (Penney Peirce)

Ştiinţa ne-a învăţat de mult timp să nu ne bazăm decât pe ceea ce putem vedea şi atinge. De aceea, de multe ori noi uităm că spiritul, gândurile, emoţiile şi corpul nostru sunt alcătuite din energie. Tot ceea ce există vibrează. Mai mult, fiecare om are o vibraţie personală care îi spune lumii exterioare cine este el şi care îl ajută să îşi modeleze propria realitate.

În cartea Frecvenţa, Penney Peirce te învaţă cum să îţi percepi această vibraţie personală şi cum să lucrezi în mod intenţionat cu ea pentru a-ţi transforma viaţa. Dacă vei învăţa să îţi descoperi „frecvenţa de bază” – adică vibraţia personală cea mai înaltă şi cea mai naturală, cea care corespunde sufletului tău – tu îţi vei putea maximiza luciditatea, îţi vei minimiza conflictele şi vei descoperi în tine noi talente şi capacităţi.

Trezirea la noua realitate pe care o scoate la lumină frecvenţa din ce în ce mai înaltă a realităţii terestre te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti dramatic relaţiile, să găseşti soluţii creatoare pentru problemele cu care te confrunţi şi să îţi materializezi o viaţă care conţine tot ceea ce îţi doreşti. Cartea Frecvenţa te învaţă cum să îţi gestionezi „starea” energetică astfel încât să îţi împlineşti destinul şi să te bucuri de viaţa minunată pentru care ai fost creat.Prin explorarea noii arte şi ştiinţe a dinamicii frecvenţei personale din această carte extrem de revelatoare, Peirce ne oferă tuturor cunoştinţe profunde, care ne inspiră şi ne umplu de entuziasm. Ele pot fi aplicate foarte multor discipline, creând astfel un fundament pentru un nou mod de a fi şi de a acţiona, de a-ţi cultiva sănătatea şi creativitatea.

  • Jean Houston, doctor în filozofie, autoare a cărţilor 
    Salturi în timp şi O pasiune pentru ceea ce este posibil

Indiferent dacă ne dăm sau nu seama, cu toţii suntem afectaţi de energiile pozitive şi negative. Dacă vei citi această carte, vei învăţa cum să îţi ridici nivelul vibraţiei personale – frecvenţa ta de bază – pentru a-ţi schimba viaţa şi pentru a contribui la îmbunătăţirea acestei lumi într-o manieră miraculoasă.

  • Masaru Emoto, autorul cărţii Mesajele ascunse din apă

Există foarte multe semne care indică faptul că suntem pe punctul de a experimenta o tranziţie rapidă către o lume nouă, care ne va schimba în mod esenţial natura şi felul în care percepem realitatea. Depăşirea perioadei intermediare de haos este posibilă prin aplicarea instrumentelor oferite în această carte. Frecvenţa este un dar pentru toţi oamenii care se simt pregătiţi să evolueze.

  • John L. Petersen, fondator al Institutului Arlington
    şi autor al cărţii O viziune referitoare la anul 2012

Perceperea noastră ca fiinţe energetice reprezintă cea mai revoluţionară descoperire modernă. În cartea Frecvenţa, Penney Peirce clarifică numeroase principii energetice prea puţin înţelese până acum şi pe care le putem folosi în mod deliberat pentru a ne păstra starea de sănătate şi pentru a ne îmbunătăţi realitatea în care trăim. Când am citit această carte am râs şi m-am bucurat teribil.

  • Richard Bartlett, autor al cărţii Matricea energetică

Autor: Penney Peirce
ISBN: 9786068080956
Editura: Adevar Divin
Anul publicării: 2012
Pagini: 331Format: 13 x 20
Categoria: Spiritualitate

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.