Franturi de lumina – Amie Kaufman. Traducere de Luminita Gavrila

0
(0)

Franturi de lumina - Amie Kaufman. Traducere de Luminita Gavrila

Al treilea volum al Trilogiei Constelatii, bestseller New York Times
O tulburatoare poveste despre dragoste si curaj, un omagiu pentru omenire si pentru unul dintre cele mai pretioase atribute ale sale: puterea de a alege. 
Intr-un viitor in care oamenii au gasit modalitatea de a calatori in univers si de a infiinta colonii pe alte planete, doi tineri, Sophia si Gideon, incearca sa-l rastoarne pe cel pe care il considera responsabil de moartea multor oameni: bogatul om de afaceri LaRoux. 

Desi lupta separat, sub identitati false, drumurile li se intersecteaza si se indragostesc. Treptat, descopera ca toti cei pe care ii credeau aliati ai dictatorului ii sunt, de fapt, victime. 

Surpriza cea mai mare vine atunci cand si fortele enigmatice folosite de LaRoux – Soaptele – se dovedesc a fi nu calai, ci victime, entitati inteligente din univers la fel de dornice de libertate ca si oamenii pe care ii posedau.
"O senzationala incheiere a Trilogiei Constelatii." – VOYA 
"Absolut incantator! Este genul de combinatie de SF si fantasy pe care il asteptam!" – Beth Revis, autoare a bestsellerului New York Times Across the Universe
"Una dintre cele mai intense, mai captivante si mai dureros de frumoase povesti pe care le-am citit vreodata." – Marie Lu, autoarea Trilogiei Legenda, bestseller New York Times

Amie Kaufman si Meagan Spooner sunt prietene vechi si, ocazional, colege de camera, calatorind in toata lumea (dar nu si in spatiu). 

Meagan, care este, de asemenea, autoarea trilogiei Skylark, locuieste la Asheville, Carolina de Nord, in timp ce Amie locuieste in Melbourne, Australia. Desi le desparte o distanta atat de mare, impartasesc aceleasi pasiuni: epopeile spatiale, calatoriile cu masina si gustarile savuroase.
Impreuna cu Jay Kristoff, Amie Kaufman este coautoarea seriei Illuminae Files, care va fi ecranizata de Plan B Entertainment, compania de productie a lui Brad Pitt.
De aceleasi autoare, la Editura Trei au aparut si celelalte doua volume ale trilogiei Constelatii, Cioburi de stele si Farame de soapte.
Autori: Amie Kaufman, Meagan Spooner
Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracoperta


Autor: Amie Kaufman, Meagan Spooner
ISBN: 9786064000965
Editura: Trei
Anul publicării: 2017
Pagini: 584
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.