Forta. Miracole – Stuart Wilde

0
(0)

Forta. Miracole - Stuart Wilde

„Multi oameni plutesc prin viata de parca ar avea tot timpul din lume – si, intr-un fel, chiar il au. Dar Eul Superior si-a dat mare osteneala ca sa-i aduca in acest punct si, la cel mai mic dezechilibru, s-ar putea desparti din nou. Trebuie sa privim viata ca pe o sansa de a creste, ca pe o aventura incredibila! Si nimeni nu ar trebui sa lase vreodata sa treaca nici macar o zi fara a incerca sa-si extinda perceptiile si modul personal de exprimare a Fortei.
Crearea de miracole in viata ta nu e un lucru mai complicat decat intelegerea principiilor metafizice ale Legii Universale. Stim ca forta folosita de facatorii de miracole din trecut e disponibila si in prezent.
Miracolele nu sunt daruri de la Dumnezeu; ele fac parte din ceea ce esti, adica Dumnezeu.“ Stuart Wilde

STUART WILDE. Autor, conferentiar si unul dintre adevaratii eroi ai miscarii de autoajutorare si dezvoltare deplina a potentialului uman. Stilul sau vizionar, plin de umor, patrunzator si generator de transformari i-a adus un public international. E considerat expert in problema lumilor transdimensionale si in tot ceea ce inseamna fenomene supranaturale.


Autor: Stuart Wilde
ISBN: 9786066392099
Editura: For You
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Categoria: Sfaturi Practice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.