Florile de la mansarda – V. C. Andrews

Florile de la mansarda - V. C. Andrews

Este anul 1957, si membrii familiei Dollanganger par sa duca o existenta lipsita de griji in caminul lor idilic din Gladstone, Pennsylvania… pana cand tragedia loveste crunt. In ziua in care Christopher, capul familiei, este ucis intr-un accident, vaduva lui, Corrine, trebuie sa se confrunte cu povara unor datorii pe care nu-si poate permite sa le plateasca. Singura ei salvare este sa se intoarca la conacul parintilor sai foarte instariti pentru ajutor. Mama ei, Olivia Foxworth, o fiinta neinduplecata si plina de cruzime, ii gazduieste cu o conditie: cei patru copii ai familiei sa stea ascunsi in mansarda.

Astfel, incepe calvarul fratilor Dollanganger – Cathy, Chris si gemenii Carrie si Cory –, victime nevinovate ale pacatelor interzise, condamnati sa traiasca izolati de lume.

"Am avut, in cercul nostru de prieteni, un exemplar din Florile de la mansarda, care a trecut din mana in mana si in final a ajuns la mine. Am zis: „Eu cartea asta o s-o pastrez". (…) Citesc si acum o data pe an Florile cand am putin timp intre alte doua carti."
Gillian Flynn, autoarea romanului Fata disparuta

Un fenomen literar!
Cartile lui V. C. Andrews au fost traduse in 25 de limbi si s-au vandut in peste 100 000 000 de exemplare.


Autor: V.C Andrews
ISBN: 9786063313516
Editura: Litera
Anul publicării: 2017
Pagini: 432Format: 140 x 210 mm
Categoria: Beletristica