Fata dinainte – J. P. Delaney

0
(0)

Fata dinainte - J. P. Delaney

Va rog sa faceti o lista cu toate bunurile pe care le considerati esentiale pentru viata dumneavoastra.
Cererea pare ciudata, chiar indiscreta, iar pentru cele doua femei care raspund, consecintele sunt devastatoare.
EMMA
Traumatizata de o spargere la vechea locuinta, Emma isi doreste un loc nou in care sa traiasca. Dar nici unul dintre apartamentele pe care le vizioneaza nu este sigur sau la un pret accesibil. Pana la One Folgate Street. Casa e o capodopera arhitecturala: design minimalist din piatra de culoare deschisa, sticla si tavane inalte. Dar exista anumite reguli. Arhitectul enigmatic care a proiectat casa pastreaza un control total asupra ei: fara carti, fara perne aruncate, fara fotografii sau obiecte personale de orice fel. Spatiul e destinat sa-l transforme pe cel care-l ocupa – si asta se si intampla.
JANE
Dupa o tragedie personala, Jane simte nevoia unui nou inceput. Atunci cand gaseste One Folgate Street, ea este atrasa instantaneu de casa – si de creatorul ei rezervat, dar seducator. Curand dupa ce se muta, Jane afla despre moartea prematura a chiriasei anterioare, o femeie care ii seamana, ca varsta si ca infatisare. In timp ce incearca sa separe adevarul de minciuna, Jane urmeaza fara sa stie aceleasi tipare, face aceleasi alegeri, intalneste aceleasi persoane si trece prin aceeasi teroare ca fata dinainte.

„Fascinant! Un roman pe care nu il poti lasa din mana, asa cum nu am mai citit de mult in ultimii ani. Plin de rasturnari de situatie si cu un final care nu trebuie ratat!“ – Lisa Gardner

„Suspans psihologic de cea mai buna calitate… un thriller foarte ingenios.“ – The Bookseller

ROMAN PUBLICAT IN PESTE 40 DE TARI, IN CURS DE ECRANIZARE IN REGIA LUI RON HOWARD, CASTIGATOR AL PREMIULUI OSCAR
Coperta brosata


Autor: J.P. Delaney
ISBN: 9786063314254
Editura: Litera
Anul publicării: 2017
Pagini: 384Format: 130 x 200 mm
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.