Faimoasa si indragostita – Rebecca Serle

0
(0)

Faimoasa si indragostita - Rebecca Serle

Ce ai sacrifica pentru iubire? Iata intrebarea la care mediteaza adolescenta Paige Townsen atunci cand este distribuita, pe neasteptate, intr-o productie hollywoodiana. Din nefericire pentru ea, va trebui sa gaseasca un raspuns, si inca repede.
Imediat ce primeste rolul, viata visatoarei si inocentei Paige se schimba peste noapte. Locuieste intr-un hotel de lux, filmeaza in Hawaii si se distreaza de minune in compania lui Rainer Devon, unul dintre cei mai sexy tineri din lume, care nu stie ce sa mai faca pentru a-i intra in gratii. Cand insa pe platourile de filmare poposeste Jordan Wilder, un actor misterios, cu un trecut tulbure, Paige se trezeste im¬plicata intr-o poveste de iubire cel putin la fel de complicata precum a personajului pe care il interpreteaza in film. Lipsita de experienta, tanara trebuie sa isi dea seama cine este si, mai ales, cine vrea sa fie, lucru care se dovedeste a nu fi tocmai usor atunci cand ochii lumii intregi sunt atintiti asupra ei.
Rebecca Serle este autoare si scenarista de televiziune care isi imparte timpul intre New York si Los Angeles. Cel mai recent proiect al sau reprezinta adaptarea TV a cartii Faimoasa si indragostita, disponibila acum pe HBO GO Romania. Adora filmele lui Nancy Meyers, halatele de baie si ii place sa ofere sfaturi amoroase nesolicitate.  


Autor: Rebecca Serle
ISBN: 9786067935554
Editura: Corint
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Categoria: Beletristica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.