Exercitii de Limba si Literatura Romana – Clasa a III-a (Cristina Ipate-Toma)

0
(0)

Exercitii de Limba si Literatura Romana - Clasa a III-a (Cristina Ipate-Toma)

Exercitii de Limba si Literatura Romana – Clasa a III-a (Cristina Ipate-Toma)

Un suport didactic cu o arie extinsă în abordarea conţinutului ştiinţific şi literar al limbii române, accesibil elevilor de clasa a III-a şi în conformitate cu programa şcolară, este dedicat atât elevilor, cât şi cadrelor didactice şi părinţilor.

Pentru elevi, culegerea conţine un valoros suport de învăţare detaliată a fenomenelor de limbă şi literatură română, adaptat nivelului cognitiv la clasa       a III-a, fiind un mijloc eficient de susţinere a activităţii didactice, precum şi a activităţii independente sau de pregătire suplimentară.

Pentru cadrele didactice, culegerea este un suport necesar şi util pentru realizarea unui randament şcolar deosebit în pregătirea elevilor.

Pentru părinţi poate fi un îndrumător eficient în acţiunea de a-i ajuta pe copii în activitatea independentă de acasă sau în pregătirea temelor.

Cu un conţinut bogat şi diversificat de aplicaţii, Culegerea dezvăluie o valenţă formativă marcantă în dezvoltarea competenţelor de comunicare şi, implicit, în dizolvarea profilului de formare al elevilor.


Autor: Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma, Ionica Nicoleta-Sonia, Maria Raicu, Serban Elena-Olivia
ISBN: 9786065747562
Editura: ARS LIBRI
Anul publicării: 2015
Pagini: 160
Categoria: Auxiliare scolare

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.