Durerile de cap si migrena. (Maria Treben)

Durerile de cap si migrena. (Maria Treben)

Nu credem ca gresim cand spunem ca durerea de cap – la propriu – nu a iertat pe mai nimeni dintre noi, fie el copil, tanar sau adult, barbat sau femeie. Si pentru ca este atat de des intalnita, pentru ca poate fi suparatoare, prelungita, rebela la tratament, se manifesta in diferite moduri – cefalee obisnuita, migrena, apare din te miri ce sau are o cauza bine definita, insoteste o multime de boli si este specifica starii de stres in care traim, iata ca va oferim, in seria "Sanatate cu Maria Treben", o noua lucrare, care descrie tocmai aceasta suferinta.
Cartea de fata cuprinde cele mai noi date privind tratamentul durerii de cap cu ajutorul plantelor medicinale, cum si cand trebuie si pot fi ele utilizate fiind prezentate, totodata, metode si practici de relaxare si deconectare, rara de care nici o terapie nu da rezultate, precum si recomandari generale necesare prevenirii oricarui tip de cefalee. Iar pentru a va convinge singuri ca toate suferintele maladiile si afectiuni le – ordonate alfabetic, astfel incat sa va puteti orienta mai usor – in care apar durerile de cap, pot fi prevenite sau tratate cu plante din gradina Domnului, va dezvaluim o mica parte din scrisorile primite de la pacienti ce s-au vindecat urmand sfaturile si retetele noastre.
Volumul pe care vi-l oferim acum a putut aparea datorita existentei unui material informativ deosebit de bogat, in permanenta reinnoit reactualizat. Toate aceste cunostinte au fost acumulate de Maria Treben de-a lungul intregii sale vieti. Sistematizarea lor riguroasa a facut posibila editarea unei serii de noi lucrari, privind utilizarea plantelor medicinale pe grupe separate de boli. Este insa foarte important pentru dumneavoastra ca, de la primele simptome de boala, sa consultati un medic practician, pentru a va stabili diagnosticul corect. Puteti discuta si cu doctorul dumnea oastra curant despre cat de utile va vor fi plantele medicinale si cum sa le folositi. De-a lungul vietii, autoarea n-a precupetit nici un efort pentru a aduna, selecta si verifica cele mai bune metode de utilizare a plantelor medicinale, atat pentru sanatate, cat si in alimentatie. Iar in paginile volumului de fata veti gasi multe informatiidespre biografia domnei sale si despre lucrarile ei de specialitate.


Autor: M. Treben
ISBN: 9789739730624
Editura: GEMMA PRINT
Anul publicării: 2007
Pagini: 96Format: 170×230
Categoria: Medicina ( Carti de specialitate )