Dumnezeu si minunile din viata noastra – Neale Donald Walsch

Dumnezeu si minunile din viata noastra - Neale Donald Walsch

Din toate colturile lumii si din toate straturile sociale, cititorii cartilor Conversatii cu Dumnezeu i-au scris lui Neale Donald Walsch despre propriile lor experiente traite cand Dumnezeu a fost prezent in viata lor. Povestile lor despre sincronicitati incredibile, despre coincidente extraordinare si despre miracole de zi cu zi sunt adunate aici, in aceasta carte plina de caldura.
Sunt povesti spuse de oameni obisnuiti, care au trait experienta de a le fi atinsa viata de catre Dumnezeu in moduri reale, vizibile si concrete. Walsch introduce aceste relatari intr-un mod maiestrit printre conceptele si mesajele prezentate in Conversatii cu Dumnezeu.

Aceste intamplari minunate si uluitoare iti arata modul in care si tu poti trai asemenea miracole, precum si faptul ca ele se afla peste tot in jurul nostru.

Dupa faimoasa lui conversatie cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch a scris numeroase carti despre spiritualitate si despre aplicatiile sale in viata de zi cu zi, iar cuvintele sale au fost traduse in 37 de limbi.
Acest mesager modern al Cuvantului lui Dumnezeu a creat mai multe asociatii (Fundatia CWG, CWG pentru Parinti, Echipa Umanitatii, Conversatia Globala etc.) pentru a ajuta lumea sa treaca de la violenta la pace, de la confuzie la claritate si de la manie la iubire.
Din Africa de Sud pana in Norvegia, din Romania si Croatia pana in Olanda si Seul, Neale a observat dorinta oamenilor de a trai in pace cu sine si cu lumea si de a restabili contactul cu Dumnezeu.


Autor: Neale Donald Walsch
ISBN: 9786066391689
Editura: For You
Anul publicării: 2018Ediția: 2
Pagini: 240
Categoria: Religie