Drept civil. Succesiuni – Victor Marcusohn

0
(0)

Drept civil. Succesiuni - Victor Marcusohn

Materia succesiunilor reprezinta acea parte a dreptului civil cu care fiecare dintre noi avem de-a face mai devreme sau mai tarziu, indiferent ca suntem practicieni ai dreptului sau simpli cetateni. Mostenirea reprezinta o constanta inevitabila a societatii umane, din cele mai vechi timpuri si pana in prezent.

Actualul curs universitar a aparut din necesitatea de a oferi studentilor, dar si practicienilor dreptului, un instrument accesibil, adaptat intru-totul actualului cadru legislativ, dar care sa tina cont, in acelasi timp, si de opiniile cristalizate de-a lungul vremii de catre doctrina si jurisprudenta in domeniu.

Pentru a veni in ajutorul acelorasi studenti, dar si a masteranzilor, doctoranzilor, precum si oricaror persoane care doresc sa acceada intr-una dintre profesiile juridice, indiferent ca vorbim despre avocatura, magistratura, notariat etc., actualul curs universitar contine si un numar de 150 de grile, care acopera integral materia si care contin raspunsuri cu trimiteri directe la textele de lege vizate.
 
 


Autor: Victor Marcusohn
ISBN: 9786063905742
Editura: Universul Juridic
Anul publicării: 2020
Pagini: 392
Categoria: Carte universitara

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.