Dhyanna Printesa Daca Vol II Zeita Mama

Dhyanna Printesa Daca Vol II Zeita Mama

Este din perspectiva mesajului pe care îl izvoraste în Inima cititorului, un omagiu înaltat Planetei Mama Pamant si Femeii Mama.
Este un îndemn la reconsiderarea atitudinii fiecareia si fiecaruia dintre noi fata de Sfera Vietii Planetare, la constientizarea faptului ca specia Om nu se afla în varful vreunei piramide a importantei, în varful vreunui presupus lant trofic ci este o specie din aceasta minunată Bio-Sfera ce învesmanteaza Planeta cu Viata.
Din aceasta perspectiva, "Zeita Mama" este un îndemn la responsabilizare fata de tot ceea ce se manifesta în Orizontul Vietii noastre, a fiecareia si a fiecaruia dintre noi si deasemenea în Orizontul Vietii noastre a tuturor, ca Fiice si Fii ai Mamei Pamant.
Acest al doilea volum al seriei "Dhyanna, printesa daca" este si un Izvor de Cunoastere a întelesurilor profunde a limbii pe care o vorbim si odata ce esti initiat în Tainele Sermosului, ale Cuvantului Rostit, vei simti manifestarea intentiei de a cunoaste tot mai mult din aceasta Taina si Stiinta deopotriva.
Cartea este inspirationala iar ritmul ei, pe alocuri aproape hipnotic, ne induce o stare de Detasare, stare în care putem primi în inimile noastre taine din necuprins.


Autor: Paul Buica
ISBN: 9786069336724
Editura: Dhyanna
Anul publicării: 2017