De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru ca merit! – Irina Reisler

De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru ca merit! - Irina Reisler

"Sa scrii despre tine este unul dintre cele mai complicate si solicitante exercitii literare.
Fictiunea te indeamna la reverie, nonfictiunea te pune sa asterni realitatea, insa confesiunea te trimite la autoexaminare, la autoreflectie. Tocmai de aceea stiu ca aceasta carte va fi lectura-companion a multor cititori si cititoare. Pentru ca e scoasa din suflet, pentru ca vine dupa doi ani de la intrebarea „Irina, nu facem o carte din povestea ta?" si pentru ca apare cand ii era menit sa apara. Pentru Irina cea care nu se lasa pana nu reuseste ce-si propune, scrierea acestei carti a fost o incercare. O revizitare a unui trecut bogat in emotii, decizii, sacrificii si realizari. O pilda si un indemn pentru cei care ar vrea, dar inca nu pot sa ia o hotarare care sa le schimbe viata.
Eu nu mai cunosc pe nimeni ca Irina: sa slabesti de la 100 la 50 de kilograme inseamna, inainte de toate, un efort imens de vointa si determinare. Si dupa ce ti-ai atins obiectivul, sa iti dedici o mare parte din timp ajutand necunoscuti sa invete principiile alimentatiei sanatoase inseamna sa ai vocatia empatiei si a bunatatii. Nu exagerez cand spun ca sunt mii de persoane care traiesc mai sanatos datorita sfaturilor ei.
Cartea aceasta este si o privire in sufletul Irinei, o dezvaluire a pasiunilor ei. Stiati ca scrie poezii? Stiati ca din mainile ei ies niste bijuterii absolut fabuloase, fiecare cu povestea sa?
Irina Reisler n-o sa se opreasca niciodata din iubit oamenii si din a intinde o mana de ajutor oricui are nevoie. Nu cere in schimb decat sinceritate – daca vrei sa te ajute sa traiesti sanatos, trebuie sa ai un dialog onest cu tine. Si iubire de viata: sa reinveti sa te iubesti si sa iti spui: „Vreau, pot, fac, pentru ca merit!"
Veti gasi in acest volum nu doar povestea drumului parcurs de Irina Reisler catre un stil de viata sanatos, ci si sfaturi care sa va usureze calatoria spre o viata mai buna. Poeziile si gandurile sale va vor fi surse de inspiratie sau de meditatie in orice moment.
Cu peste 100 de imagini alese de autoare, cartea aceasta este si o incursiune in spatiul intim si pasiunile Irinei." VIRGINIA LUPULESCU
Irina despre Irina Reisler: Ma cunosti de la televizor, de la Stirile ProTV si de la emisiunea Doctorul Casei, de pe ProTV si Acasa TV.
In ultima parte a carierei mele jurnalistice am realizat emisiuni pentru tine la TVR 1, TVR 2, Realitatea TV si Romantica. Intaia mea dragoste a ramas insa radioul. Pentru ca in Radio Romania mi-am inceput cariera in presa, in timpul facultatii de Jurnalism, imediat dupa absolvirea liceului MF 3. Aceasta dragoste s-a nascut in copilarie, cand am absolvit, in paralel cu gimnaziul, Scoala de Muzica, sectia vioara. Iata cum notele muzicale m-au dus catre cifre, care m-au indreptat catre litere, iar viata mea este acum acordata la vibratia Universului.
De mai bine de zece ani lucrez pe cont propriu intr-un domeniu dedicat frumusetii: estetica si creatie de bijuterii. Le multumesc Gabrielei, Anisoarei, Nicoletei si lui Marius, pentru ca imi sunt parte din viata.
Sper ca povestea mea sa te fi inspirat sa faci alegeri bune pentru tine. Daca vrei sa consolidezi efectele stilului de viata sanatos si crezi ca iti pot fi de folos, ma gasesti zi de zi la sediul By Irina Reisler, din strada Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4D. Aici se afla salonul de remodelare si infrumusetare, magazinul de cosmetice PostQuam si showroomul Marysia.


Autor: Irina Reisler
ISBN: 9786067891904
Editura: Lifestyle
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Categoria: Sfaturi Practice