Daunele morale in litigii de munca, comerciale si de contencios: Practica judiciara – Dorina Zeca

0
(0)

Daunele morale in litigii de munca, comerciale si de contencios: Practica judiciara - Dorina Zeca

Daunele morale in litigii de munca, comerciale si de contencios: Practica judiciara

Lucrarea de fata reprezinta o continuare a studiului de jurisprudenta in materia daunelor morale, cuprins in culegerea Daunele morale in litigii civile, penale si de proprietate intelectuala si contine o selectie reprezentativa a celor mai recente solutii pronuntate de instantele judecatoresti din intreaga tara in litigiile de munca si asigurari sociale, comerciale si de contencios administrativ.

Necesitatea acordarii daunelor morale a fost impusa de aparitia concedierilor colective nelegale, de restructurarea fictiva a societatilor comerciale si a institutiilor bancare in vederea eficientizarii profitului, de neexecutarea hotararilor judecatoresti de recalculare a pensiilor de catre Casele de Pensii, de nesolutionarea in termen a cererilor de dobandire a cetateniei romane de catre institutiile statului, de durata excesiva a procedurilor administrative si de neacordarea intr-un termen rezonabil a titlurilor de despagubiri, in temeiul Legii nr. 247/2005, si, nu in ultimul rand, de neexecutarea cu buna-credinta a obligatiilor nascute din contractele de credit bancar sau de furnizare serviciu cablu tv.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Daunele morale in litigii de munca, comerciale si de contencios", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Jurisprudenta, Drept si legislatie / Practica judiciara, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24. 07. 2011. A fost scrisa de Dorina Zeca si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Daunele morale in litigii de munca, comerciale si de contencios prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Daunele morale in litigii de munca, comerciale si de contencios" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.


Autor: Dorina Zeca
ISBN: 9786065224698
Editura: Hamangiu
Anul publicării: 2011
Pagini: 344
Categoria: Carte universitara

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.