Darul iubirii – Victoria Alexander

Darul iubirii - Victoria Alexander

SERIA „FAMILIA EFFINGTON“
Lady Elizabeth Effington pur si simplu nu mai poate sa se bucure de sarbatori. Cu zece ani in urma, in aceeasi perioada, si-a declarat cu indrazneala iubirea lui Sir Nicholas Collingsworth, dar acesta a respins-o si a plecat in America pentru a face avere.
Acum, ramasa vaduva, Elizabeth afla cu groaza ca mostenirea de care beneficiaza nu este sub controlul ei, ci chiar a barbatului pe care nu mai doreste sa-l vada vreodata.
Insa Nicholas nu are de gand sa conduca viata lui Elizabeth. Si descoperind ca tanara frivola din trecut s-a transformat intr-o femeie frumoasa si capabila, isi pune in gand sa o recucereasca. Si desi simte ca dragostea inflacarata pentru Nicholas este la fel de puternica ca altadata, atragatoarea vaduva refuza sa cada sub vraja celui care a parasit-o – acum un barbat chipes, sigur pe sine, foarte bogat si apreciat in societate.
Nicholas nu este insa omul care sa dea inapoi si isi jura sa o faca pe Elizabeth sa accepte cel mai pretios dar pe care cineva il poate oferi – darul iubirii.
Roman distins cu Reviewers’ Choice Award de Romantic Times
Victoria Alexander se numara printre autorii ale caror romane sunt o prezenta constanta in topurile New York Times, USA Today si Publishers Weekly. A fost nominalizata de doua ori la prestigiosul premiu RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.


Autor: Victoria Alexander
ISBN: 9786063347214
Editura: Litera
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Categoria: Beletristica