Cum sa reusim in viata? – Marius Mocanu

0
(0)

Cum sa reusim in viata? - Marius Mocanu

Cartea are doua parti: una de dezvoltare personala si cunoasterea profunda a regulilor esentiale in care traim si a doua parte, cu reguli de conduita si comunicare personala in familie, unde voi detalia de la copilarie si pana la moarte, ce trebuie sa facem ca sa reusim in viata.
In prima parte, Dezvoltare personala, cartea raspunde la o serie de intrebari. 
Oare ce insemna pentru fiecare dintre noi o noua zi? Cati dintre noi stim sa multumim pentru viata, pentru prieteni, pentru parinti si pentru o noua zi pe care o traim? Mai stim, oare, sa zambim atunci cand trebuie? Ma intreb de ce nu zambim si atunci cand ne este greu, de ce suntem egoisti si zambim doar cand ne este bine, cand totul este perfect? Orice zi pe care o traim, poate ar trebui sa ne faca sa realizam ca intr-adevar traim, ca orice clipa este speciala si ar trebui sa invatam sa zambim mai des, fiindca sunt oameni care nu au tot ce avem noi si totusi zambesc sincer, caci ei au in orice clipa speranta si credinta, pe cand noi avem totul sau aproape totul, insa nu avem aceleasi zambete frumoase pe chipuri. Bucura-te, multumeste si zambeste ca ai mai trait o noua zi minunata! 
Dezvoltarea noastra ca oameni, cunoasterea profunda a cine suntem, cautarea sensului in viata, reprezinta tot atatea aspecte esentiale in care trebuie sa investim timp. Aceasta carte isi propune sa scoata inaintea ochilor si sufletului ganduri de viata curata si adevarata, care ne pot fi insotitori in viata de zi cu zi.
In a doua parte a cartii, Comunicare personala. Reguli de conduita si comunicare in familie, autorul se ocupa de reguli de conduita si comunicare in familie si in viata de cuplu. Acestea sunt structurate incepand de la nastere pana la moarte, ca sa avem o harta detaliata a ceea ce trebuie sa facem pentru o viata linistita. Viata e grea sau usoara, depinde numai de noi cum ne-o facem. E adevarat ca fiecare alege cum sa traiasca, dar ceea ce apare in aceste pagini va va ajuta sa alegeti o viata mai buna. Pentru ca asa e normal: sa traim frumos si armonios in viata.


Autor: Marius Mocanu
ISBN: 9786067165975
Editura: ePublishers
Anul publicării: 2014Ediția: 2
Categoria: Sfaturi Practice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.