Cultura serviciilor superioare. Metoda confirmata prin care sa va incantati clientii, colegii si pe toti cei care va ies in cale – Ron Kaufman

0
(0)

Cultura serviciilor superioare. Metoda confirmata prin care sa va incantati clientii, colegii si pe toti cei care va ies in cale - Ron Kaufman

  Cultura serviciilor superioare este un proiect al editurii Publica, sustinut de Customer Focus.
RON KAUFMAN ne poarta intr-o calatorie in noua lume a serviciilor. Prin intermediul unor studii de caz dinamice si a unor exemple de buna practica, veti afla in ce fel au schimbat regulile jocului cele mai mari companii din lume si cum puteti urma calea spre transformarea superioara a serviciilor. 
,, De-a lungul anilor, am asistat la schimbari profunde in atitudinile si actiunile oamenilor si la imbunatatiri semnificative ale performantei multor companii in domeniul serviciilor, ceea ce le-a adus vizibile castiguri in ceea ce priveste reputatia, cota de piata si profiturile. Organizatiile care construiesc culturi superioare ale serviciilor se bucura de un avantaj competitiv sustenabil, atragand clienti mai fideli si angajati mai talentati si mai motivati.” 
Ron Kaufman 
Cititi aceasta carte si aplicati pasii sugerati. Veti asista la transformarea culturii organizationale din firma dumneavoastra si la schimbarea ireversibila a perspectivei pe care o aveti asupra serviciilor. Ron Kaufman a dezlegat misterul serviciilor. Pregatiti-va pentru o incursiune exceptionala intr-o lume total noua. 
MARSHALL GOLDSMITH, autorul bestsellerului What Got You Here Wonʼt Get YouThere
Lucrurile simple sunt de regula cheia pentru a obtine realizari importante. Dar cele mai simple lucruri sunt si cel mai greu de explicat. Ron Kaufman este cel mai energic si competent ghid pentru intelegerea perfecta a ceea ce inseamna sa livrezi excelenta in tot ceea ce faci.
ORLANDO SZASZ – cofondator Renania, organizator workshop The Secrets of Superior Service TM     
Ron Kaufman ne dezvaluie in mod convingator motivul pentru care tipul adecvat de servicii va poate transforma afacerea, oferind totodata un plan detaliat si usor de urmat. Toti detinatorii functiei de CEO, toti managerii si angajatii care furnizeaza servicii altora, nu numai ca ar trebui sa citeasca aceasta carte, ci sa o utilizeze ca referinta permanenta. 
ADRIAN GOSTICK si CHESTER ELTON, autorii bestsellerului The Carrot Principle 
O carte extraordinara! Mi-as dori ca tehnologia sa fi ajuns pana acolo incat aceasta carte sa intre ca prin minune in mintea fiecarui lider din tara noastra si sa fie subiect pe agenda sedintelor saptamanale. Multumim Ron Kaufman, pentru rabdarea cu care ne inveti cum sa cream servicii incredibile, despre care sa vorbeasca pana si competitia!
ELENA CALIN – fondator Customer Focus Romania, organizator The Secrets of Superior Service TM cu Ron Kaufman

RON KAUFMAN, fondatorul UP! Your Service, este considerat cel mai important lider si ganditor din lume in domeniul serviciilor destinate clientilor si un promoter al construirii unei culturi organizationale centrate pe servicii.
Ron publica regulat in Bloomberg Businessweek, The Wall Street Journal, The New York Times si USA Today, fiind totodata autorul a paisprezece carti despre servicii, afaceri si inspiratie. A fost inclus in clasamentul,, Top 25 Whoʼs Hot” dedicat celor mai remarcabili speakeri, alcatuit de catre Speaker Magazine.


Autor: Ron   Kaufman
ISBN: 9786068360492
Editura: Publica
Anul publicării: 2013
Pagini: 376Format: 14,5 x 20,5 cm
Categoria: Sfaturi Practice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.