Consiliere si dezvoltare personala. Manual pentru clasa a VIII-a – Mihaela Nicoleta Neagu, Ecaterina Diana Aprodu, Elena Anca Stamatachi, Gabriela Balan, Rodica Bratu

Consiliere si dezvoltare personala. Manual pentru clasa a VIII-a - Mihaela Nicoleta Neagu, Ecaterina Diana Aprodu, Elena Anca Stamatachi, Gabriela Balan, Rodica Bratu

Elevii sunt invitati intr-o calatorie extraordinara pe drumul cunoasterii, presarata cu experiente inedite de invatare. Vor exersa procesul luarii de decizii corecte in viata personala si profesionala, prin:

• metode inedite care invita la reflectie, cunoastere, autocunoastere si intercunoastere;

• aplicatii digitale interactive;

• modalitati originale de aprofundare a tematicilor abordate;

• teme de reflectie ce permit aplicarea personalizata a informatiilor asimilate.

MIHAELA NICOLETA NEAGU, profesor gradul I, doctor, este licentiata in Sociologie–Psihologie, inspector general MEN, sef birou Educatie Incluziva, coordonator al CJRAE/CMBRAE in cadrul MEN, director al Unitatii de Finantare a Invatamantului Preuniversitar, director CJRAE Bacau, autor de carti, articole si studii de specialitate.

ECATERINA DIANA APRODU, profesor gradul I, coordonator  al Centrului Judetean de Asistenta Psihopedagogica Bacau, este licentiata in Psihologie, cu master in „Consiliere educationala si interventie in orientarea scolara si vocationala”, formator in programe acreditate in cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau.

ELENA ANCA STAMATACHI, profesor gradul I, la Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Bacau, este licentiata in Psihologie, cu master in „Consiliere educationala si interventie in orientarea scolara si vocationala”, formator in programe acreditate in cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau.

GABRIELA BALAN, profesor consilier scolar CJRAE Bacau, este absolventa a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, specializarea psihologie, cu master in Managementul Resurselor Umane – Universitatea „Spiru  Haret” din Bucuresti, doctorand la Universitatea „Ion Creanga” din Chisinau, cu o vechime in invatamant de 16 ani, autor de carti, articole si studii de specialitate, psiholog cu drept de libera practica, coordonator al proiectului PASI SPRE SUCCES, pentru elevii cu TSI, avizat de MEC.

RODICA BRATU, profesor gradul I, la Scoala Gimnaziala „Al. I. Cuza” Bacau, este licentiata in Psihologie–Sociologie, cu master in „Consiliere, terapie si reintegrare sociala a consumatorilor de droguri”, doctorand la UPS „Ion Creanga” Chisinau.


Autor: Mihaela Nicoleta Neagu, Ecaterina Diana Aprodu, Elena Anca Stamatachi, Gabriela Balan, Rodica Bratu
ISBN: 9786069447673
Editura: Corint
Anul publicării: 2020
Pagini: 96Format: 205×260
Categoria: Manuale scolare