Cararea secreta. Cartea clasica despre meditatie – Paul Brunton

Cararea secreta. Cartea clasica despre meditatie - Paul Brunton

Paul Brunton a fost printre primii care au studiat traditiile spirituale ale Orientului si le-au facut cunoscute in Occident. A strabatut aproape intreaga Indie, intalnind guru si invatati care i-au dezvaluit adevaruri de multe ori ascunse de o simbolistica dificil de interpretat sau de un misticism nebulos.
Efectuand zilnic exercitiile de control al respiratiei, de autoanaliza si de repaus mental descrise in aceasta carte, veti dobandi un control deplin asupra propriilor ginduri si actiuni, veti deveni intuitivi si va veti dezvolta spiritualitatea.
In Cararea secreta, el explica intr-un limbaj simplu tehnica meditatiei si arata, pe baza propriilor experiente, modul in care practicarea ei transforma viata de zi cu zi a omului, ajutandu-l sa se elibereze de griji si nelinisti si sa cultive o profunda armonie interioara.

„Un ghid care ne arata cum filozofiile Orientului si Occidentului ne pot ajuta sa dam vietii noastre frumusete, bucurie si sens. Cuvintul sau cheie este echilibrul, iar mesajul sau priveste toate fazele experientei umane.” (East West Journal)

Din cuprins:

• Langa un intelept din Orient
• Practica repausului mental
• O tehnica de autoanaliza
• Descoperirea Supraeului
• Calea frumusetii divine
• Evanghelia actiunii inspirate
• Un ajutor spiritual in domeniul material
Paul Brunton (1898‑1981), jurnalist britanic, a renuntat la cariera pentru a calatori si a‑si insusi invataturile oamenilor sfinti din diferite regiuni ale globului. Cartile sale au avut un rol major in popularizarea gindirii orientale si a principalilor ei exponenti in Occident. La Editura Polirom au mai fost traduse volumele India secreta (2013), Un eremit in Himalaya (2013), Egiptul secret (2014), Invatatura secreta de dincolo de yoga (2015) si Cararea secreta (2016).


Autor: Paul Brunton
ISBN: 9789734615858
Editura: Polirom
Anul publicării: 2016
Pagini: 192Format: 13×25 cm
Categoria: Spiritualitate