Calea purtatorului de lumina. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca – Doreen Virtue

Calea purtatorului de lumina. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca - Doreen Virtue

Ai capacitatea innascuta de a cunoaste si de a vindeca! 
Simti chemarea de a-i vindeca pe alti oameni? 

Doresti sa rezolvi problemele sociale si de mediu ale lumii in care traim? 
Crezi ca metodele spirituale pot vindeca orice situatie? 
Simti imboldul de a scrie, de a preda sau de a-i consilia pe altii? 
Simti ca te afli aici pentru un scop superior, chiar daca nu stii foarte sigur care este acesta si cum ti-l poti indeplini?

Daca ai raspuns prin „da” la toate aceste intrebari, inseamna ca esti un purtator al luminii.
Nu i-a fost deloc usor lui Doreen Virtue sa isi recunoasca menirea interioara si sa devina un purtator al luminii. In lucrareaCalea purtatorului de lumina, ea isi spune propria istorie, descriind felul in care si-a trezit puterile vindecatoare si clarvazatoare. Cuvintele ei reprezinta o inspiratie pentru mii de oameni care parcurg aceeasi cale, incercand sa isi reaminteasca misiunea divina pe care si-au asumat-o si sa isi descopere darurile spirituale naturale cu care s-au nascut. 
Aceasta carte te va ajuta sa iti trezesti aceste daruri naturale, cum ar fi capacitatea de a vindeca la nivel energetic sau spiritual si de a citi trecutul, prezentul si viitorul. Doreen Virtue te va invata cum sa tii o sedinta de vindecare, cum sa iti amplifici receptivitatea psihica, cum sa invoci ingerii, care se afla intotdeauna alaturi de tine si cum sa iti deschizi cel de-al treilea ochi. 
Doreen Virtue este o clarvazatoare cu calitati deosebite, detinatoare a diplomelor de Ph. D., M. A. si B. A. in psihologia de consiliere. Fost director al unui program de recuperare pentru adolescentii dependenti de droguri si alcool, Doreen lucreaza acum cu Terapia prin Ingeri, in activitatile de scriitor si profesor.


Autor: Doreen Virtue
ISBN: 9789738859265
Editura: Adevar Divin
Anul publicării: 2009
Pagini: 368Format: 13 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate