Caietul elevului pentru religie. Cultul ortodox. Clasa III-a Semestrul I – Cristina Benga, Aurora Ciachir, Niculina Filat, Mihaela Ghitiu, Ioana Niculae

Caietul elevului pentru religie. Cultul ortodox. Clasa III-a Semestrul I - Cristina Benga, Aurora Ciachir, Niculina Filat, Mihaela Ghitiu, Ioana Niculae

Caietul elevului pentru clasa a III-a este impartit in unitati de invatare organizate ca in manual. Competentele specifice sunt atinse prin exercitii variate, care completeaza situatiile diverse de invatare propuse elevilor: jocuri de rol, activitati practice, abordari interdisciplinare.
Rubricile din caiet – Sa intelegem textul, Sa ne imbogatim vocabularul, Sa aplicam – au drept scop aprofundarea textelor propuse ca suport in manual si completarea acestora. Paginile de recapitulare si evaluare de la finalul unitatilor de invatare au rolul de a fixa si evalua cunostintele dobandite.
Utilizarea acestui auxiliar ii va ajuta pe elevi sa descopere si sa se apropie mai mult de frumusetea credintei in Dumnezeu.

Cristina Benga – profesor gradul didactic I, Colegiul German Goethe din Bucuresti, doctor in stiintele educatiei.


Autor: Cristina Benga, Aurora Ciachir
ISBN: 9786068668864
Editura: Corint
Anul publicării: 2015
Pagini: 48
Categoria: Auxiliare scolare