Caiet de vacanta pentru clasa a II-a. Comunicare in limba romana. Matematica şi explorarea mediului – Roxana Gavrila, Alice Nichita, Monica Baraitaru, Alina Dima, Alexandra Manea

0
(0)

Caiet de vacanta pentru clasa a II-a. Comunicare in limba romana. Matematica şi explorarea mediului - Roxana Gavrila, Alice Nichita, Monica Baraitaru, Alina Dima, Alexandra Manea

Conceput sub forma unei minunate calatorii a cunoasterii pe care elevii o pot parcurge alaturi de doua personaje – Daria si Matei, caietul ii ajuta pe copii sa rememoreze, intr-o maniera ludica, notiunile invatate, pentru a accede usor la un nivel superior de cunostinte.
Cele doua personaje nu pierd nicio zi fara a exersa, a citi, a descoperi si a intelege lumea din jurul lor. Fie ca patrund tainele textelor literare, fie ca isi dovedesc abilitatile de iscusiti matematicieni, micutii scolari vor avea prilejul de a petrece clipe placute invatand continuu lucruri noi in compania celor doi buni prieteni.
In acest incitant periplu al cunoasterii, copiii se vor bucura de libertatea de a rezolva exercitii jucause si de a-si testa imaginatia, fiind cu siguranta pregatiti pentru prima zi a anului scolar urmator. Corint Educational si noul Caiet de vacanta pentru clasa a II-a se asigura de asta!

Roxana Gavrila – profesor pentru invatamantul primar, doctorand in Stiintele Educatiei.


Autor: Roxana Gavrila, Alice Nichita, Alexandra Manea, Alina Dima
ISBN: 9786068609270
Editura: Corint
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Categoria: Comunicare in limba romana Clasa 2

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.