Banca scolara individuala reglabila universala 5 (MSSU05)

Banca scolara individuala reglabila universala 5 (MSSU05)

Banca reglabila pe inaltime
Banca ergonomica individuala, cu inaltimea blatului reglabila de la 590mm pana la 790 mm.
Picioare: profile rotunde din otel, model telescopic, cu diametrul tubului exterior de 70mm si cel al tubului interior 58mm. In partea inferioara picioare sunt sudate de cate o talpa metalica cu latimea de 90mm si lungimea de 680mm. Fiecare talpa este prevazuta cu cate 2 suporti din PVC cu posibilitate de reglare in plan. Pentru rigidizarea structurii, picioarele sunt unite printr-o grinda transversala, pe lungimea blatului.
Mecanism de reglare a inaltimii: mecanism de actionare tip cremaliera, montat in interiorul piciorului, cu sistem de antrenare sincronizata a ambelor picioare.
Blat: realizat din MDF de 26mm placat cu HPL, cu dimensiunea totala de 990x700mm, rotunjit la colturi, cantuit prin injectie utilizand procedeul de vacumare in matrita.
Este format dintr-un blat de lucru de 990x450mm (avand unghiul de inclinare ajustabil) si un blat fix de 990x240mm, pe care se afla o structura de depozitare.
Blatul de lucru, poate fi inclinat pana la 22 grade.
Blatul este prevazut cu suport pentru pixuri si o rigla culisanta din aluminiu.
Accesorii incluse: cate 2 agatatori din metal pentru geanta/haina pe fiecare laterala.
Culoare blat: alb
Culoare structura metalica: alb
Culoare elementele din PVC: albastru.
Produs certificat:
SR EN 1729-1: 2007 – Mobilier. Scaune si mese pentru institutii de invatamant. Partea 1: Dimensiuni functionale.
SR EN 1729-2: 2012 – Mobilier. Scaune si mese pentru institutiile de invatamant. Partea 2: Cerinte de securitate si metode de incercare.
SR EN 1730: 2013 ver. eng. – Mobilier. Mese. Metode de incercare pentru determinarea stabilitatii, rezistentei si durabilitatii.
Garantie:  36 luni
Acest produs se livreaza neasamblat!


Autor