Am murit si m-am descoperit pe mine insami – Anita Moorjani

Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani

In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care se raspandisera in intregul ei corp. Odata intrata in coma, ea a trait o experienta in apropierea mortii cu totul extraordinara, in timpul careia a inteles maretia spirituala a fiintei sale… dar si cauzele reale ale bolii sale. Dupa ce si-a revenit din coma, starea ei de sanatate s-a imbunatatit atat de rapid incat a fost externata din spital dupa numai cateva saptamani, fara sa mai aiba vreo urma de cancer in corp.
In paginile acestei carti, Anita isi povesteste copilaria traita la Hong Kong, conflictele prin care a trecut in timpul procesului de alegere a unei cariere si de descoperire a sufletului ei pereche, dar si boala care a facut-o sa ajunga in spital, unde a sfidat toate cunostintele medicale.
Facand parte dintr-o familie hindusa ce traia in mijlocul unei comunitati chineze si britanice, Anita a crescut intr-un mediu cultural conflictual, in care obiceiurile culturale si religioase se bateau cap in cap. Dupa ani de incercari de a-si gasi propria cale in timp ce incerca sa faca fata inclusiv asteptarilor celor din jurul ei, ea a trait marea revelatie – in urma unei experiente in apropierea mortii – ca puterea de a se vindeca singura se afla in interiorul ei… si ca in acest Univers exista miracole pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata pana atunci.
Cartea de fata dovedeste dincolo de orice indoiala ca noi suntem fiinte spirituale care traiesc o experienta umana… si ca suntem cu totii UNA.

Anita Moorjani s-a nascut in Singapore din parinti indieni, s-a mutat la Hong Kong la varsta de doi ani si a trait aici aproape intreaga ei viata. 
Anita a lucrat mult timp in lumea corporatiilor, inainte de a fi diagnosticata cu cancer in luna aprilie 2002. La inceputul anului 2006 a trait o experienta fascinanta si emotionanta in apropierea mortii, care i-a schimbat pentru totdeauna perspectiva asupra vietii. Toate activitatile ei ulterioare au fost marcate de viziunile si de revelatiile pe care le-a primit in timpul acestei experiente in lumea de dincolo. 
Ca urmare a experientei in apropierea mortii, Anita este invitata frecvent sa tina conferinte si prelegeri in diferite parti ale globului, pentru a-si impartasi povestea si noua viziune asupra vietii. De asemenea, colaboreaza cu departamentul de stiinte behavioriste al Universitatii din Hong Kong, unde tine prelegeri in fata studentilor si a profesorilor despre lucrul cu pacientii bolnavi de boli terminale, confruntarea cu moartea si psihologia convingerilor spirituale. Povestea Anitei este cea mai buna dovada a adevarului potrivit caruia noi avem puterea si intelepciunea interioara de a depasi orice situatii adverse din viata, ea insasi fiind o dovada vie in aceasta directie. 
La ora actuala, Anita locuieste la Hong Kong impreuna cu sotul ei, iar cand nu calatoreste pentru a tine conferinte, lucreaza ca si consultant intercultural pentru corporatiile multinationale din oras.


Autor: Anita Moorjani
ISBN: 9786068080871
Editura: Adevar Divin
Anul publicării: 2012
Pagini: 264Format: 13 x 20
Categoria: Spiritualitate