ADN-ul sucesului. Sa stii ce vrei ca sa obtii ceea ce-ti doresti – Jack M. Zufelt

0
(0)

ADN-ul sucesului. Sa stii ce vrei ca sa obtii ceea ce-ti doresti - Jack M. Zufelt

 • De câte ori nu am pornit în cãutarea succesului, pentru ca în final sã rãmânem doar cu regrete? Fie nu ne-am încadrat în termenele stabilite, fie sarcina, odatã îndeplinitã, nu ne-a adus satisfacţia promisã, fie pur şi simplu am uitat pe drum încotro ne îndreptãm, furaţi de mii de alte evenimente. Şi atunci ne întrebãm sceptici: „Mai este oare succesul posibil?“

  Nu numai cã este posibil, dar, prin ADN-ul succesului, el devine inevitabil. Pentru cã drumul spre reuşitã, ne spune autorul Jack Zufelt, nu este o mantra pe care o repetãm mecanic, nu este o interminabilã listã de sarcini zilnice şi nici o stare de hipnozã pe care ne-o induce psihologul. Succesul existã în interiorul nostru şi singura reţetã de care avem nevoie este aceea a scoaterii la ivealã a acestei Forţe a Învingãtorului cu care ne-am nãscut, asemenea unui cod genetic. 

  Ştiţi care este lucrul pe care vi-l doriţi cel mai mult în viaţã? 

  Înţelegeţi pe deplin de ce aveţi nevoie pentru a-l realiza? 

  Sunteţi dispuşi sã faceţi tot ce este necesar pentru a-l obţine?

  Întrebãrile par simple, dar de cele mai multe ori, tãcerea este singurul rãspuns. Şi aceasta pentru cã nu ne-a îndrumat nimeni sã cãutãm în interiorul nostru impulsul ce determinã acţiunea. Jack Zufelt ne aratã cât de simplu poate fi: succesul înseamnã sã ne ascultãm chemarea interioarã.


Autor: Jack M. Zufelt
ISBN: 9736691810
Editura: Curtea Veche
Anul publicării: 2006
Pagini: 272Format: 13 x 20 cm
Categoria: Sfaturi Practice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.