Academia juniorilor. 10 carti educative, 1, 5+, Nivelul A, pentru grupa mica – Ilona Bakse

0
(0)

Academia juniorilor. 10 carti educative, 1, 5+, Nivelul A, pentru grupa mica - Ilona Bakse

Spor la invatat acasa si la gradinita!
Ce veti gasi in pachetul pentru Nivelul A

• 6 carti de activitati: 1. Primul creion; 2. Primele culori; 3 Primele cercuri; 4. Primele linii; 5. Primele puncte; 6. Primele desene

• 4 carti de exercitii impartite tematic: 1. Animale de langa casa; 2. Animale salbatice; 3. Fructe si legume; 4. In curte si in alte locuri

• o fisa informativa din care veti afla cum sa folositi Academia juniorilor

Copilul isi va imbunatati:

• abilitatile motrice

• coordonarea ochi‒mana

• vorbirea si imaginatia

• creativitatea

Parintii vor putea:

• sa-si petreaca timpul cu copiii

• sa puna in aplicare sfaturile practice despre cum sa ii invete pe copii sa tina creionul si sa termine primele activitati

• sa lucreze cu un sistem de invatare sigur si adecvat pentru copii

Educatorii vor gasi:

• un program de activitati care dezvolta mai multe tipuri de abilitati

• activitati si instrumente de invatare adecvate varstei mici

• materiale educationale anume concepute pentru copii

CUM A INCEPUT ACADEMIA JUNIORILOR

„Aveti ceva pentru copilul meu care are un an?“, intreaba de obicei tinerele mame. Le aratam cartile noastre pentru cei mai mici cititori. El le rasfoiesc, dar nu reusesc sa isi de seama cu care ar trebui sa inceapa. Care carte ar putea sa il ajute pe cel mic sa invete despre creioane, culori si activitati?

Asadar ne-am intrebat: care este cea mai mica varsta la care un copil poate incepe sa invete sa tina un creion, sa deseneze un punct sau o linie, sa mazgaleasca si sa faca activitati?

Autoarea Ilona Bakšė, specialista in educatie prescolara, s-a apucat sa caute raspunsul la aceasta intrebare. Are ea insasi trei copii si a petrecut mult timp observandu-i pe copiii de gradinita. Le-a analizat comportamentul, mecanismele de intelegere, jocurile, abilitatea de a tine creionul, emotiile, nevoile si a facut sute de desene impreuna cu ei. De asemenea, s-a informat din numeroase publicatii stiintifice despre dezvoltarea copiilor, despre activitatea lor cerebrala si despre abilitatile si capacitatile lor. Impreuna cu copiii, Ilona Bakšė a creat primele carti menite sa usureze procesul de invatare.

Acum avem ce le oferi micutilor vostri: un sistem de invatare numit Academia juniorilor, conceput anume pentru parinti si copiii lor isteti.

Chiar si cel mai mic cititor va avea sanse mai mari de reusita cu Academia juniorilor. Cel mai important aspect al acestui sistem este independenta pe care o dobandeste copilul, ceea ce ii deschide calea spre succes. Geniile se fac, nu se nasc. Cand campionii olimpici sunt intrebati cum au reusit, raspunsul lor este antrenamentul. Academia juniorilor reprezinta antrenamentul celor mici: de la desenarea unei linii sau a unui punct si pana la invatarea primelor litere si numere.

Un inceput bun este garantia unui viitor plin de succes!

DE CE SA AI INCREDERE IN ACADEMIA JUNIORILOR SI IN CREATORII ACESTUI SISTEM?

Echipa din spatele Academiei juniorilor creeaza carti si materiale educationale pentru copii de la 2 la 4 ani pentru mai bine de 35 de tari. Aceste cifre mereu in crestere ne obliga sa fim responsabili si sa ne perfectionam mereu.

In crearea Academiei juniorilor ne-am pus la lucru intreaga experienta si toate cunostintele despre educatie. Academia juniorilor nu e numai un instrument de invatare, este si o modalitate de a-i ajuta pe parintii care vor sa se ocupe de timpuriu de educatia copiilor lor, dar nu stiu de unde sa inceapa


Autor: Ilona Bakse
ISBN: 9789735069551
Editura: Humanitas Junior
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.