150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt – Serge Ciccotti

0
(0)

150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt - Serge Ciccotti

150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt. 150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt. Mecanismele comportamentelor cotidiene.

Progresele inregistrate de psihologia ultimelor decenii au pus intr-o lumina noua comportamentele noastre din viata cotidiana. Numeroasele experimente prezentate in lucrare ne ajuta sa-i cunoastem pe ceilalti sa descoperim motivatiile ce se ascund in spatele atitudinilor pe care acestia le adopta, dar si sa intelegem mecanismele care ne fac atit de usor de manipulat uneori. Stilul accesibil si, in acelasi timp, bine documentat o recomanda atit profesionistilor (psihologi si studenti de la facultatile de profil), cit si cititorilor interesati de mecanismele comportamentului uman

Cuprins: Perceptie, atentie, memorie si inteligenta• Judecati, atribuiri si explicatii• Gestionarea imaginii de sine• Influenta schemelor (stereotipuri, euristici) asupra judecatilor si a comportamentelor• Influente sociale, puteri si manipulare• Motivatie, emotie si personalitate• Citeva diferente intre barbati si femei.


Autor: Serge Ciccotti
ISBN: 9789734607679
Editura: Polirom
Anul publicării: 2018
Pagini: 360
Categoria: Carte universitara

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.